«

Ce cred oamenii despre măsurile excesive de securitate aplicate în capitală în timpul vizitelor demnitarilor străini?

Vizitele demnitarilor străini în țara noastră generează de obicei măsuri excesive de securitate pe principalele străzi ale capitalei, dând mari bătăi de cap cetățenilor și perturbând circulația rutieră. Echipa Vox Populi BASARABIA.MD i-a întrebat pe oameni ce cred despre acest subiect. 

Majoritatea persoanelor intervievate s-au arătat nemulțumite de  faptul că sunt nevoite să se resemneze, fie în calitate de pietoni, pasageri sau șoferi, cu blocarea străzilor, accesul restricționat și redirecționarea transportului public.

Trecătorii spun că autoritățile ar trebui să identifice soluții în acest sens pentru a crea mai puține incomodități participanților la traficul rutier.

Unii cetățeni, însă, declară că nu văd o problemă în aplicarea măsurilor de securitate în oraș pe perioada vizitelor oficialilor sau a delegațiilor de peste hotare, subliniind că oaspeții trebuie întâmpinați și tratați la cel mai înalt nivel.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Вы можете использовать эти теги HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>