«

»

L-ar fi votat chișinăuienii pe Dorin Chirtoacă dacă acesta ar fi candidat din nou pentru funcția de primar al capitalei? (VIDEO)

Urmare a demisiei lui Dorin Chirtoacă, la 16 februarie curent, în municipiul Chișinău au fost anunțate alegeri locale anticipate, care se vor desfășura, conform deciziei Comisiei Electorale Centrale, la 20 mai curent.

Inițial, primarul demisionar a lăsat loc de speculații privind o eventuală participare a sa la scrutin, săptămâna aceasta, însă, liberalii au anunțat că Valeriu Munteanu este candidatul formațiunii pentru funcția de primar general al capitalei.

Echipa Vox Populi BASARABIA.MD i-a întrebat pe chișinăuieni dacă și-ar fi dat votul pentru Dorin Chirtoacă în cazul în care acesta s-ar fi aventurat să participe la noile alegeri.

Majoritatea trecătorilor ne-au declarat categoric că nu l-ar fi susținut. Potrivit lor, fostul edil le-a epuizat încrederea și și-a îndeplinit prost atribuțiile. Unele persoane intervievate spun că își doresc să vadă pe altcineva la conducerea Primăriei, menționând că actuala șefă interimară a administrației municipale, Silvia Radu, ar fi o candidatură potrivită.

Unii chișinăuieni, însă, s-au arătat dispuși să voteze din nou pentru Dorin Chirtoacă, descriindu-l ca pe un manager bun, dar care nu a reușit să-și exercite funcția în deplină măsură din cauza presiunilor.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Вы можете использовать эти теги HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>