Despre noi

Conform Constituției Republicii Moldova (art. 2 alin. (1)), suveranitatea naţională aparţine poporului moldovenesc. Și numai poporul deține puterea supremă în țara noastră. În cadrul alegerilor poporul își manifestă voința și temporar își delegă împuternicirile unor forțe politice, votând pentru un candidat sau altul în funcția de deputat al Parlamentului.

Acum 4 ani poporul și-a făcut alegerea. Astfel, puterea supremă i-a fost oferită așa-zisei Alianțe pentru Euro. Se pare, însă, că am greșit când am încredințat puterea unui regim ilegal, nelegitim și nedemn.

Corupție, atacuri raider, deturnare de fonduri bugetare, contrabandă, uzurpare de putere, crimă, în cele din urmă — nu există infracțiune pe care guvernanții actuali nu ar fi făcut-o. Precum nu există infracțiune pentru care ei ar fi fost pedepsiți. Instituțiile statului au devenit ostatice în mâinile grupurilor criminale oligarhice, economia națională este supusă intereselor personale, legea și morala sunt tăvălite în noroi, călcate în picioare. Țara este în pericol!

A venit timpul ca poporul să-și recapete puterea supremă!

Ne-am propus să organizăm pe internet un referendum deschis și-i îndemnăm pe toți să-și pună întrebarea: „Am eu, oare, încredere în conducerea actuală? Avem cu ea aceleași principii și valori? Accept ca mizeria, haosul și nelegiuirile să continue în țara mea? Sau poate vreau să alung de la guvernare politicienii corupți și să cer organizarea ALEGERILOR ANTICIPATE?!”

Răspundeți la aceste întrebări, în primul rând, vouă înșivă, iar mai apoi votați și pe site-ul nostru.