«

»

Ce cred oamenii despre autorizarea construcțiilor ilegale din Chișinău? (VIDEO)

Construcțiile ilegale care au împânzit Chișinăul și continuă să apară una după alta ca ciupercile după ploaie reprezintă în continuare una dintre cele mai complicate probleme cu care se confruntă orașul. Mai grav este faptul că acest fenomen are loc nu fără implicarea și acordul Primăriei. Echipa Vox Populi BASARABIA.MD i-a întrebat pe oameni ce cred despre acest subiect. 

Cetățenii pe care i-am întâlnit în stradă spun că majoritatea garajelor, anexelor, obiectivelor sociale și de comerț care se construiesc peste noapte încurcă infrastructurii, iar la edificarea acestora, atât responsabilii de construcție, cât și autoritățile municipale, nu țin cont de opinia locatarilor din zonă.

Mai mult decât atât, trecătorii pe care i-am intervievat s-au arătat convinși de faptul că acele construcții ilegale, care apar cu o rapiditate de invidiat sunt, de fapt, un business înfloritor pentru funcționarii corupți de la Primărie. Potrivit respondenților, municipalitatea nu va înceta să emită autorizații, atât timp cât au profit din asta.

Toate opiniile persoanelor intervievate le puteți vedea în materialul video de mai sus.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>