«

»

100 de zile în funcția de primar interimar al capitalei: Ce cred oamenii despre activitatea Silviei Radu? (VIDEO)

Silvia Radu marchează 100 de zile de când exercită interimatul funcției de primar general al municipiului Chișinău. Cu această ocazie, echipa Vox Populi BASARABIA.MD i-a întrebat pe oameni cum apreciază activitatea șefei interimare a administrației municipale.

Unii trecători s-au grăbit să aducă cuvinte de laudă la adresa Silviei Radu, menționând că funcționara a înregistrat rezultate bune, asta deși se află la conducerea Primăriei o perioadă relativ scurtă. Alții, însă, afirmă că cele 100 de zile nu sunt suficiente pentru a-i evalua acțiunile, dar spun că se așteaptă la schimbări pozitive.

Sunt și opinii precum că activitățile pe care le-a inițiat edilul au un caracter temporar, fiind specifice unui funcționar care abia și-a început mandatul și dorește să placă cetățenilor, iar ulterior, odată cu preluarea deplină a atribuțiilor, lucrurile vor înceta să evolueze.

De notat că unele persoane pe care le-am întâlnit în stradă au recunoscut că nu știu cine este Silvia Radu. Toate răspunsurile le puteți vedea în materialul video de mai sus.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>